Stiže Nova!

Stiže nam Nova godina, a većina nas se oseća čudno i nedorečeno kada je u pitanju prethodna. Nismo sigurni je li protekla previše brzo, previše sporo, je li bila loša ili naprotiv dobra jer nas je naučila novim lekcijama, a ujedno se i pitamo čime može da nas iznenadi naredna. Ukoliko ste tokom ove 2020. spoznali i jednu novu leciju koju ste primenili i obogatila je Vaš život, Vi ste na dobitku. Zato joj ne zamerajte. Zaboravite na sve loše deliće koji su zadesili čovečanstvo, saberite se i pružite spremno ruke 2021, jer šta god je tu, sa ljubavlju dočekujemo. Sve nove izazove treba prihvatiti kao sopstveni rast, ne kao moguće poniranje. Zato je jako važno duboko udahnuti i spremiti se za njih. Ostaviti za sobom osećaje koji pripadaju prošlosti, otkloniti stara uverenja koja nam više ne služe, osvestiti nova i spremno krenuti ka ostvarenju snova, jer život znači biti hrabar da dosegneš sopstvenu sreću. Život je pre spremnost uhvatiti se u koštac sa sopstvenim promenama nego sa bilo čim drugim. Tek kada zaista izmenite sebe i uživate u svom novom biću, kreće lakoća postojanja.

Dragi moji prijatelji, korisnici Lehos programa i Vi koji nas podržavate, čitate, lajkujete,

Želim da u novoj godini zablistate! Iskreno, iz srca verujem da je to moguće. Verujem više od svih ostalih da ste za to sposobni, da su ljudi nepresušni izvor inspiracije i stalni dokaz ostvarivanja čuda. Verujem da tek onda kada svi pružimo svoje pune potencijale i počnemo da doprinosimo opštem boljitku talentom koji nam je dat, svet će postati divno mesto. Odgovoriće nam pružanjem ruku ka čudima koja izazivamo. Kosmos će se nasmejati i reći: ,,Čekao sam da se probudiš!“. Tek tada uzburkaće se talasi sreće i mi ćemo osetiti toplinu i zahvalnost jer smo ljudi. Onda, kada svi pružimo svoju lepotu, sve će početi da odgovara. Poput ogledala, vratiće nam se sve lepe misli i projekcija misli postaće naša nova stvarnost. To Vam želim! Želim da toliko zablistate da zajedno zasenimo svet i obasjamo sve lepote koje krije i koje su vredne ljudskog postojanja.

U nadi da će svet postati bolje mesto, u nadi da ćete vi stati na vrh, u nadi da ćemo pružiti svoje potencijale, šaljem Vam podršku.

Ja sam uvek tu za Vas!

Srećni praznici!

Voli Vas Vaš Lehos