Prvi deo: Transformacija odnosa

Kada poželite nešto novo, treba da se otarasite nečeg starog. Zvuči grubo, ali je logično da za svaki novi predmet, hobi, aktivnost, pa čak i za nove odnose i nove ljude mora da se napravi mesto u našem životu. Kako se ne bi nagomilavale nepotrebne, naš je zadatak da raščistimo situaciju i uklonimo sve što više nije od koristi, a zauzima prostor.

Kao što je naše telo naviknuto na određene pokrete koji nas odlikuju, tako i mozak ima skladištenje svojih programa koje vršimo kroz naviku i neke moramo da izbrišemo. Neka od uverenja nam se ne dopadaju. Ipak, konstantno ih ponavljamo u nadi da će se nestati sama od sebe. Neće. Vi ste ti koji upravljate svojim životom. Nestaće ono što vi poželite, doći će ono što vi prizovete.

Zato sam se odlučila za program Emotivni detoks. Želim da otpustimo sve nezdrave emocije koje su se nakupile ove godine, a bilo ih je dosta. Zemlja nam je nametnula strah i brigu oko virusa korona, svet se menjao i svi smo različito reagovali na promene, hvatala nas je tuga, a neretko i bes. Svemu  tome više nema mesta u nama.

Zvuci Venere u kombinaciji sa Plutonom, koje ću koristiti prve nedelje, vode vas ka dopuštanju otpuštanja svih nezdravih i toksičnig emocija i odnosa. Njihova energija ima moć da razgradi ukorenjena shvatanja i dopusti da se spremimo za promenu. Pošto kada nešto ode, koliko god loše to po vas bilo, imate osećaj praznine i nedostatak unutar sebe, mi se odmah sledeće nedelje trudimo da taj deo upotpunimo životnim radostima.

Dobre vibracije šalje Vam

Lehos

 


Prva nedelja detoks programa omogućiće Vam da osvestite svoja uverenja koja Vam ne služe. Pripremiće Vaše telo i um za transformaciju sebe, a zatim i Vaših odnosa sa drugima. Poštujte pravila i svakodnevno se ulogujte kako biste uživali u zvucima Venere i Plutona. Redovno ponavljajte afirmacije iz uputstva. Neka ova nedelja bude početak!

Pristupite videu sadržaju preko linka dole
http://lehos.rs/video-transformacija-odnosa/