Drugi deo: Zaželi želju

Neuspesi i padovi sastavni su deo života. Neke obeshrabre, a neke podstaknu da se kreću dalje, žele dublje. Svaki put kada se pojave, tu su sa nekim razlogom i ono što je najvažnije, uče nas novim životnim lekcijama. Svaka pređena prepreka predstavlja uistinu put ka visini. A na tom putu, dok se blaženi krećete ka sopstvenoj sreći, naići ćete na još brojne. Nemojte da vas uplaše. Nemojte čak ni da gledate u njih, jer zašto biste se osvrtali ka ponoru. Ucrtajte u svoju mentalnu mapu sve greške koje ste počinili i iznađite rešenja. Ona će vas voditi i pripremiti za nove dobiti.

Sada, kada smo ostavili za sobom sve negativne situacije, pripremite se za osvešćenje svega što želite. Ja vam ove nedelje pripremam zvuke Venere i Sunca. Oni nisu tu slučajnim odabirom. Venera simbolizuje lepotu. Sunce je večni i nepresušni izvor svetlosti i energije. Lepota zvuka ova dva planetarna gonga ima za cilj da vam pomogne u obasjavanju puta na koji se spremate da zakoračite. Ima svrhu da vašoj želji omogući prohodnost i čistinu misli. Poput zraka koji padaju na sve nas, tu su da nas podsete da smo satkani od želja i spremni da ih sve ostvarimo, jednu po jednu.

U osami, u nekom prijatnom kutku svog doma, oazi mira, dobro promislite šta želite, koje su dobrobiti, a šta bi mogli biti nedostaci vaših želja. Ne zaboravite onu staru: Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari. Sigurno će da se ostvari. Zato je važno da vaše želje budu smislene, trajne i jasne. Ne trenutačne i poželjene na prečac. Zatvorite oči i u moru svojih snova uhvatite onu koja vam je važna. Zapamtite je i sačuvajte do momenta kada će vas zvuci dovesti do njenog prosvetljenja.

A onda, spremni za vrhove, pomislite na svoj odabir kada zvuci Venere i Sunca krenu ka vama. Dopustite im da duboko utkaju misao u svaki deo vašeg postojanja. Osetite kako svaka vaša ćelija biva prozračna, osetite lepotu zvuka kako dopire do svake vaše ćelije, zamislite kako svi vaši atomi počinju da svetlucaju, a vaše telo odašilja jednu novu energiju. Pitate se hoće li se nešto promeniti? Ne sumnjajte! Onoga momenta kada se želja kao misao jasno utka u vaše biće, tog momenta počinje promena koju ste sanjali.

Venera i Sunce, kombinacija harmonične lepote i vekovnog sjaja, osvetliće vašu unutrašnjost i nastaviti proces emotivnog detoksa. I dok zvuk mili, grebucka, stvara vrtloge, čisti i unosi zlatno u vaš um i telo, vi se opustite. Otvorite se ka novim uspesima.

Mi smo tu da vam pomognemo da povratite svoj sjaj!

Voli vas

Vaš Lehos


Druga nedelja detoks programa dozvoljava da u promenjenom umu dozvolite unos novih uverenja i želja koje želite da ostvarite. Ove nedelje u tome će Vam pomoći zvuci Venere i Sunca.Poštujte pravila i svakodnevno se ulogujte kako biste dozvolili zvucima da dopru do svih Vaših ćelija. Redovno ponavljajte afirmacije iz uputstva.
Neka ova nedelja osvesti Vaše zahteve od života!

Pristupite videu sadržaju preko linka dole
http://lehos.rs/video-zazeli-zelju/