Misteriozna voda

Verovatno će proći godine dok ne spoznamo delić onoga što sa sobom nosi voda. Za početak, dovoljno je što znamo da je njena moć nepregledna i nenadmašna.
Na prvi pogled mirna, krotka, pitoma. Uljuljka i održava čoveka na površini. U drugom trenu divlja, nepredvidiva, razarajuća. Potapa bez upozorenja, vuče na dno. U oba slučaja isuviše snažna.
Ne postoji bez razloga u našem narodu izreka: ,,Tiha voda breg roni“. Tiho, polako, u stanju je da razori planine i svetove i dovede do potopa kada je naljutimo. A satkani smo od nje. Čak trećina organizma čoveka pripada vodi. Nije svejedno da li će unutar Vas da divlja ili uljuljkava, a biće baš onakva kakvom je vi učinite. Jer iako deluje da na nju ne možemo da utičemo, postoje dokazi koji nam pomažu u nekim pogledima. Voda reaguje na vibraciju, na zvuk. Kada joj priuštite zvuk koji voli, voda pravi balans unutar čovečjeg tela i donosi blagostanje. Vibracija koju zvuk šalje umiruje vodu u ljudskom organizmu i nakon muzikoterapije, ljudi su opušteni, odmorni, oslobođeni.
Zato dajte telu zvuk. Kada god možete, priuštite svom telu vibracionu kupku i uživajte u njoj.
Neka zvuk gonga dopre do svake Vaše ćelije i okupa vas za novi dan!