Ima li kraja iznenađenjima?

Ukoliko slušate informacije iz spoljnjeg sveta, verovatno se pitate ima li za nas kraja svakodnevnim iznenađenjima. Hoće li se uskoro zaustaviti situacija u kojoj se svi nalazimo i vidi li se izlaz iz straha?
Zanemarite sada sve što se dešava oko vas. Ljudi vole da podižu tamne talase i hvataju u vrtlog one koji se tome prepuste. Budite dašak vetra, odlutali list, zrak sunca koji je skrenuo sa putanje, budite vi, mirni, opušteni, staloženi i racionalni. Vodite se zdravim principima razuma i usmerite pažnju na svoje zdravlje.
Ojačajte svoj imunitet!
Pijte dovoljnu količinu vode svakoga dana. Trudite se da organizam hranite zdravim namirnicama. Ulažite ljubav u ono čime se bavite, te učite i nadograđujte sopstveno znanje. Slobodno vreme, koliko god malo ga bilo, iskoristite za šoljicu čaja sa najboljom prijateljicom, zagrljaj sa voljenom osobom ili opušteno filmsko veče sa decom. Neka se u pozadini ovog scenarija čuju divni taktovi muzike.
Zvuk stvara čuda!
Dobra vibracija budi dobru energiju!
I sami ste svesni da energiju snažno osećamo čitavim bićem. Dobro umemo da osetimo i nečiju tugu, ali i nečiju radost. Umemo da procenimo da li je neko pored nas zbog potrebe za našim društvom ili iz nekog drugog razloga, pa nam često društvo pojedinca prija. U suprotnom odlazimo na neku drugu stranu jer sami stvaramo svoj život. Biramo da uživamo u svakom trenutku svog postojanja. Ne sebično, ne pretenciozno, ne egocentrično, već ljudski, onako kako i treba jer sami moramo biti srećni da bismo isijavali sreću. Ovo je jedino moguće ukoliko nas služi zdravlje. Ulaganje u njega je jedino ulaganje u sebe. Zato očuvajte svoje dobro zdravlje, ono je preduslov za sve lepo što će vam doći.
Podignite vibraciju svog tela!
Za vas ove nedelje sviram taktove Sunca i Meseca. Ova dva planetarna gonga imaju snažnu moć. Oni stvaraju protok između gornjeg i donjeg dela tela. Spajaju naše misli i vizije sa koracima koji nam osiguravaju put. Kruže gornjim delom da bi se u naletu plesa u snažnom zaokretu previli u predelu srca i nastavili svoj ples u donjem. I tako iznova i iznova, stvarajući divnu osmicu, znak beskonačnog zadovoljstva.
Neka spoj ove dve planete dovede u balans vaša usmerenja i vaše želje, a zvuci gonga okupaju telo i dušu. Ja vam na putu želim prohodnost i jasno osvetljen put, jer što Mesec probudi kao inspiraciju, Sunce dovodi u stanje realnosti, a sve u kompletu nudi savršenu harmoniju sa centrom u srcu. Tu gde sve započinje!
Mesečinom obasjanu nedelju želi vam vaš
Lehos!