Lehos zvučni detox&selfness u septembru

LEHOS ZVUČNI DETOX&SELFNESS program je usmeren na lični razvoj pojedinca promenom odnosa prema sebi i životu uopšte a u cilju poboljšanja kvaliteta života.

Ukoliko želite da se oslobodite napetosti i pritiska i naučite kako kroz rad na sebi da uspostavite balans i živite u miru bez obzira na okolnosti pozivam vas da se pridružite desetodnevnom grupnom Lehos detox&selfness programu.

Kombinacijom jednostavnih tehnika disanja uz aromaterapiju, opuštanja tela, laganim vežbama za oslobađanje od napetosti u pratnji zvukova planetarnih gongova Zemlja, Venera, Jupiter i Pluton i instrumenata za zvučnu terapiju pročistite se i potpuno regenerišite na svim nivoima.
Učesnici imaju mogućnost da dožive stanje mira i opuštenosti i nauče da taj osećaj prenose i na životne situacije. Jedino promenom navika možemo promeniti sebe.

Postanite i vi deo jedne sjajne grupe otvorene za promenu.
Prijave su u toku. Broj mesta je ograničen.
Za sve koji se prijave do 20.08 program će biti po promotivnoj ceni.
Počinjemo sa programom 14.09.2019, obuhvaćena su dva vikenda 14,15 i 28,29.09 u prepodnevnim časovima i ponedeljak, utorak, sreda 16,17,18 i 23,24,25.09 u 21h u trajanju od 1,5h u prostorijama Yoga Centar Subotica, Cara Lazara 17.

This form is closed