Treći deo: Uzemlji želju

Divno je imati želje! Ne treba smetnuti sa uma da ih je potrebno pažljivo birati. U moru onoga o čemu sanjamo, treba razabrati ono što nas vodi ka boljitku, vedrijem putu. Treba izvući na površinu one želje koje su nam značajne i koje želimo da počnu da žive svoj ovozemaljski san. Ukoliko to ne uradimo, one će se izgubiti, pretvoriti u prah, nestati. Zato nije važno samo poželeti, već i zadržati jasnu misao u ostvarenje. To je momenat uzemljenja želje.

Kada se želja stvori u našem srcu, postane svesna svog postojanja u glavi, ona pušta pipke i polako se uvlači u sve pore našeg postojanja. Koreni su joj oštri i dugi. Nežno se kovitlaju i stvaraju divne spirale naše ličnosti. Uče nas da i mi u svakodnevnici treba da plešemo. Izvodimo nevidljive pokrete i u ritmu muzike srca stvaramo zaokrete i divne piruete koje će nas dovesti cilju. Čitava struktura čoveka protkana korenima jedne želje posebna je i nesvakidašnja. Ona pleni svojom kompleksnošću i snagom svog postojanja stvorenog savršenom senzibilnošću pokreta. A kada nas potpuno isprožima, silaskom kroz pete, nastavlja da pušta svoj koren u zemlju i jača nam položaj. Uzemljenje će tek dovesti do ostvarenja. Ono materijalizuje sve što smo želeli, a na Zemlji materijalizacija je znak ostvarenja sna.

Brzinu materijalizacije potpomaže zvuk planetarnih gongova Venere i Zemlje. Kombinacija ova dva zvuka stvara jačinu lepote. Povezuje lepotu sa Zemljom, mestom gde snovi postaju vidljivi iako su nekada bili deo samo glave. Dok teku telom, dozvolite zvuku da pojača brzinu rasta korena. Pustite ga da vas vodi i ponudi Vam oslonac. Čvrsto verujte u snagu zvuka. On deluje poput vode koja sprovodi Vašu energiju. I opustite se. Ovaj zvuk ima silinu naše planete. Ona je probudila ljudstvo, obilje, prirodu… dozvolite joj da Vam prikaže jasan oblik onoga što ste želeli. Ne sumnjajte u Zemlju! Naša planeta je naš najverniji adut, materijalizuje sve u šta smo sigurni.
Kada naš san pusti dovoljno žila, kada prožme svaki delić tela, kada se spusti u zemlju, kada ponudi čvrstinu, kada osetiš sreću i kada osetiš snagu, znaćeš da si na pravom putu. Materijalizuješ svoj san. To je tek dan ostvarenja, svega onoga što si čekao i što treba da ti se desi.
Pusti svoj koren!
Materijalizuj svoje snove.
Dokaži sebi da si sopstveni kreator života. Ja ću sa vama.
Šaljem vam snagu zvuka.

Voli vas vaš
Lehos

Treća nedelja detoks programa vodi Vas ka uzemljenju svoje novostvorene želje. Ovo je nedelja od izuzetno velike važnosti za ostvarenje snova jer Vas vodi ka materijalizaciji. Ne preskačite tretmane zvukom i jačajte svoju naviku ponavljanja afirmacija jer Vas one vode ka cilju. Pustite korenje, stabilno i jako, kako biste uživali u dobrobitima Emotivnog detoksa. Redovno ponavljajte afirmacije iz uputstva.
Neka ova nedelja materijalizuje Vaše želje!

Pristupite videu sadržaju preko linka dole
http://lehos.rs/video-uzemlji-zelju/