Lehos zvučni detoks

Obuhvata kreiranje i primenu višednevnog programa za pojedinca ili grupu u dogovorenom terminu, u zavisnosti od potreba. Usmeren je na poboljšanje kvaliteta života i očuvanje zdravlja.

To je jedinstven spoj različitih tehnika za razvoj svesnosti i relaksacije. Program nas uči kako da budemo u ravnoteži, dostignemo unutrašnji mir i probudimo kreativnost da bismo došli do svoje suštine.

Uspostavljamo balans pomoću tehnika:
– pravilnog disanja uz aroma terapiju
– opuštanja tela,
– jednostavnih vežbi za oslobađanje od napetosti i povećanje nivoa energije u telu, u pratnji zvukova planetarnih gongova, polaganjem tibetanskih zvučnih posuda na telo po meridijanima, vibrirajuće zvučne viljuške i ostalih instrumenata za zvučnu terapiju.

Cilj je da kombinacijom odgovarajućih tehnika disanja i precizno definisanih zvukova otklonimo blokade i napetost iz tela i vratimo se u stanje ravnoteže, zdravlja i blagostanja. Umirenjem uma i opuštanjem tela dostižemo željeni mir i sreću i na taj način učimo da pravilno reagujemo na stresnu svakodnevnicu.

Preporučuje se osam do deset tretmana u kontinuitetu – poželjno je tri puta nedeljno a kasnije nastaviti jednom mesečno.