Četvrti deo: Širi energiju

Umemo ponekad nesvesno da se zatvorimo. Tada pratimo greške drugih i naslađujemo se njihovim neuspehom. U trenucima ludila, zaboravljamo da je njihova sreća i naša dobrobit, a nesreća tuga koja se useljava i u nas. Zaboravljamo da smo ljudi koji primaju onu energiju koju i odašilju. Uostalom, i zašto bismo dobili ono što ne umemo da pružimo. Srećom, ti momenti ludosti kratko traju, dozovemo se pameti i setimo da je svrha ljudskog postojanja biti deo kolektiva i zajedno sa njim stvarati jedinstvo i mir. Širiti ljubav i optimizam planetom, voleti i praštati, pružati ruku i pomagati. Tek to se zove biti čovek. Tek to se zove živeti.

Zato u poslednjoj nedelji  Emotivnog detoksa sviram za Vas na Veneri i Jupiteru. Ritam lepote koja se sada spaja sa mogućnošću širenja energije doprineće da Vašu energiju pozitivnih vibracija osete svi sa kojima ste. Prošavši kroz fazu čišćenja, osvetljavanja svog budućeg puta, uzemljenjem želja koje ste kreirali, stvorili ste oazu mira, sreće i blagostanja. Pomogli ste sebi i pripremili se za nova čuda. Emocija koja sada svakodnevno kupa Vaš um i miluje telo je božanska i nepresušna, zato je nemojte sebično čuvati samo za sebe. Podelite je sa onima kojima je potrebna. Ovo je pravo vreme za čaroliju koju nudite i ja se iskreno sa Vama radujem emitovanju tolikih čestica sreće. Vreme je da sve zasija. Vreme je da spoznamo da sreća stiže čak i onda kada stvari naizgled ne deluju tako. Vredno je imati saznanje da kada činimo dobro, dobro nam se i vraća.

Nikada se više ne zatvarajte. Ne pratite greške drugih i ne naslađujte se ljudskim neuspesima. U trenucima ludila, duboko udahnite, zadržite dah i setite se ovih reči –

SAMO SREĆNI ŠIRE POSEBNU ENERGIJU I IMAJU PRIVILEGIJU ŽIVLJENJA DIVNOG ŽIVOTA.

Svim korisnicima programa ,,Emotivni detoks“ veliko hvala na učešću!

Svojim prisustvom, porukama, kao i razgovorima obogatili ste prvi ciklus programa i bili velika inspiracija. Iz nedelje u nedelju sam uživala u svakoj Vašoj potvrdi delotvornosti i radovala se iskreno kao dete. Vaša sreća bila je moj konačni cilj.

Novim polaznicima se unapred radujem. Ako se odlučite za program ,,Emotivni detoks“, ostavite poruku i prijavite se na vreme jer  sreća čeka na Vas, samo je važno dati joj šansu.

Dopustite energiji sada da leti. Neka se finim vibracijskim nitima isprepleće oko svih Vama dragih ljudi. Neka njena zrnca stignu što dalje i neka se optimizam i vera vrate u ljudsko srce. Neka ljubav ponovo zasija u punom sjaju i neka zaseni sve ono tamno što je iza nas. Neka nam srce bude puno u poslednjim danima decembra, a neka nas januar dočeka obiljem lepote koju smo zaslužili.

Od srca,

Lehos – lepotom zvuka do sreće


Pristupite videu sadržaju preko linka dole
http://lehos.rs/video-siri-energiju/