O meni

Milica Sivic profilna fotografija

Moje ime je Milica Sivić. Rođena sam 27.11.1978 godine u Šapcu. Majka sam dvoje dece. Posedujem višegodišnje radno iskustvo koje sam stekla kao menadžer ljudskih resursa. Student sam psihologije, Joga instruktor, PEAT Procesor i sertifikovani korisnik i interpretator testova za razvoj i procenu ličnosti Hogan assesment Sertification i pored toga posedujem sertifikate sa brojnih seminara za razvoj ličnosti.

U svet zvučnih vibracija zaljubila sam se na svom prvom susretu sa gongovima i himalajskim činijama u najvećem spa i wellness centru u Evropi. Ljubav prema zvuku, kao i zadovoljstvo da pomažem ljudima motivisali su me da steknem teorijska i praktična znanja iz ove oblasti kako samostalno tako i od svetski najpoznatijih učitelja. Meridijansku zvučnu masažu himalajskim posudama i Gong trening završila sam kod Mojce Moraya Malek koja je tvorac Meridijanske zvučne masaže, a kasnije i Gong Master Trening kod najpoznatijeg učitelja zvučne terapije u svetu Don Corneaux-a.

Autor sam selfness & detox programa Lehos – lepotom zvuka do sreće koji sam kroz lični razvoj usavršila i testirala kroz individualne i grupne tretmane.