Eho sa prvog Prolećnog zvučnog detoksa

Sa radošću delim eho sa završenog prvog u ovoj godini Prolećnog zvučnog detoksa. Srećna i ponosna na sve polaznike.
Menjanjem navika menjamo sebe.
U toku ovog desetodnevnog druženja i Lehos Detox&Selfness rada na sebi naučili smo i savladali različite vežbe disanja i osvestili njihov značaj kroz različite životne situacije. Pri njihovom izvođenju telo se oslobađa od napetosti, svaka ćelija u telu se snabdeva sa mnogo više kiseonika i u telo se useljava smirenost i harmonija.
Kroz energetske vežbe smo naučili kako da na veoma brz i jednostavan način za samo 3 minuta probudimo i pokrenemo vitalnu energiju u telu.
Zvučni tretmani uz Gongove Pluton, Venera, Zemlja i Jupiter direktno su pružili učesnicima doživljaj dubokog mira i opuštenosti i ponavljanjem mogućnost da taj osećaj zapamte kako bi ga preneli i na životne situacije.
Od sada sve tehnike koje smo savladali mogu postati dnevna rutina koja će ako se sprovode samo par minuta dnevno promeniti odnos polaznika prema sebi pa i životu uopšte.
Prolećni Zvučni Detoks kako je usmeren na lični razvoj pojedinca, tako podstiče i osećaj pripadanja grupi i prijatnog druženja. Tako smo i mi zaokružile naš program i nastavile Lehos Selfness druženje u djakuziju u Vili Regina na Paliću.
Ukoliko se i vi odlučite za promenu navika i želite da kroz jednu opuštenu atmosferu prođete kroz program za poboljšanje kvaliteta života menjanjem navika i povećanjem životne energije prijavite se i postanite i vi deo jedne sjajne grupe u maju otvorene za promenu.

Zakazivanje - Prolećni zvučni detoks
4 + 9 =